Saradnja

Sklapanjem ugovora o poslovno tehničkoj saradnji sa kompanijom “Kinko”, nudimo Vam mogućnost da sa manje novca i manje energije zaradite više i proširite svoje poslovanje. Da bi napredovali više u Vašem poslu, svakako ste primorani na određena ulaganja (kupovina mašina, ploteri, kateri i sl.), kao i na proširenje ljudskih resursa (obučenog kadra), što morate priznati snosi veliki poslovni rizik!

U vreme današnje krize i nivoa poslovanja u okviru zajedničke branše, kompanija “Kinko” Vam nudi sledeće:

Da postanete naš poslovni partner u svetu digitalne štampe. Smatramo da Vaše poslovno iskustvo, oprema i znanje nije zanemarljivo na području koje pokrivate, ali ga sigurno možete nadogradti, proširiti Vašu ponudu usluga i Vašu firmu učiniti većom i u okviru ove saradnje uspešnijom.

USLOVI ZA SARADNJU:

1. Registrovano pravno lice (radnja, preduzeće itd.) sa otvorenim tekućim računom kod neke banke.
2. Poslovni prostor na poznatoj adresi u vlasništvu ili iznajmljen.
3. Minimum opremljenosti u sferi ditigalne štampe, što podrazumeva mali ploter ili kater i sl.
4. Potrebno radno iskustvo u nekom od grafičkih procesa, internet komunikacije i slično.

VID SARADNJE:

1. Ostvarujemo sve Vaše zahteve za štampom kako velikih tako i malih formata, na svim vrstama digitalnih medija po ekstremno niskim cenama, kako bi Vaša firma ostvarila što veći profit.
2. Sav štampani materijal šaljemo brzom poštom, kurirskom službom AKS u roku od 24h do 48h od prijema grafičkog rešenja.

Firma Kinko zapošljava dobro obučen kadar u različitim procesima proizvodnje. Sertifikovani smo od strane Quality Austrija. Bavimo se izradom i štampom kamionskih cerada, brendiranjem vozila i digitalnom štampom velikih formata.

Smatramo da imamo sve potrebne uslove da postanemo dobri poslovni partneri. Pored stečenog iskustva u proteklih deset godina posedujemo svoj poslovni i radni prostor, u industrijskoj zoni na Valjevskom putu, u Šapcu. Učinili smo sve, da budemo maksimalno tehnički opremljeni.

Za digitalnu štampu velikih formata koristimo digitalne plotere:

HP SCITEX XL 1200

HP SCITEX XL 1500

SEIKO H74S

GRAPHTEC JS310

Takođe, za usluge firmopisanja koristimo kater širine 135cm.

Za sve naše proizvode koristimo kvalitetne i proverene podloge za štampu.