O nama

Firma je nastala 1991. godine pod nazivom Graphic Line. Delatnost firme je bila sitoštampa i firmopisanje. Firma je počela da radi sa 4 zaposlena. Godinama iskustva i prakse delatnosti firme su se proširile. Kupovinom HP color laserskih štampača firma je počela da se bavi i digitalnom štampom i grafičkom pripremom, a zatim je usledila i kupovina HP DesignJet 5000 i Xerox DC12, čime su se stvorile mogućnosti za pružanje novih usluga. Delatnost se proširuje na opremanje sajmova, brendiranje štandova easy-frame sistemom, opremanje lokala…

2005. godine, kupljen je Seiko S64 i firma je počela sa izradom solventne štampe, u to vreme najnovijom tehnologijom. Tada je započet rad na brendiranju vozila, izloga, reklamnih panoa, izradi reklamnih displeja. Sa povećanjem obima posla, došlo je do potrebe za većim brojem zaposlenih i većim poslovnim prostorom.

2007. Godine je ozidan poslovni prostor 800m2 na magistralnom putu Šabac – Valjevo. Preseljenjem firme u novi sopstveni objekat delatnost se i dalje proširila na izradu kamionskih cerada, banera, bilborda, megabordova, reklama velikih formata. Samim povećanjem obima posla i broja zaposlenih, bilo je neophodno uvođenje ISO standarda radi lakšeg poslovanja i komunkacije između zaposlenih i kupaca. U zadnje tri godine firma uspešno prati sve najveće srpske brendove u izradi kamionskih cerada, brendiranja vozila i svih ostalih marketinških zahteva.

Trenutno, za digitalnu štampu velikih formata koristimo digitalne plotere:

HP SCITEX XL 1200

SEIKO H74S

GRAPHTEC JS310

Takođe, za usluge firmopisanja koristimo kater širine 135cm.

DOWNLOAD

PIB obrazac

PDV obrazac

SERTIFIKATI

serbisch_latein_zer_0014060_26685
englisch_zer_0014060_26683