Digitalna Štampa

FASADNA GRAFIKA (BANERI) – Baneri su namenjeni za isticanje vaše promotivne poruke bez ograničenja u dimenzijama. Izrađuju se po zahtevanim dimenzijama kupaca sa mogućom doradom (ringlice, ojačanja…). Shodno Vašim potrebama nudimo vam:

FRONTLIGHT BANERI– Odštampani su u punom koloru fotografskim kvalitetom. Materijal je izrađen od posebne vrste vinila otpornog na spoljašnje uticaje. Završna obrada vam omogućava jednostavnu montažu ili demontažu. Boje su izuzetno otporne i postojane.

MESH BANERI – Ova vrsta banera se štampa na perforiranom (šupljikavom) materijalu izrađenom od vinila. Njegova prednost je mala specifična težina i šupljikavost, što ga čini otpornim na uticaje vetra. Prvenstveno je namenjen za grafiku na stambenim zgradama i velikim objektima.

CITY LIGHT – Ove grafike su zahtevnije sa aspekta izbora materijala i kvaliteta štampe. Njihova prednost je jednak dnevni i noćni efekat. Štampa se vrši na specijalnom papiru Whiteback.

PROZORSKA GRAFIKA (ŠTAMPA IZLOGA) – Najčešći vid brendiranja izloga je štampa na „One Way Vision“ folijama koje su izrađene od perforiranog materijala sa kojim se postiže vidljivost grafike sa frontalne strane i transparentnost sa pozadinske strane sa 10% zatamnjenja. Takođe, na izloge i prozore se može lepiti i neprovida PVC folija koja je sa jedne strane štampana i PVC folija za firmopisanje sečena onako kako Vi to želite u unapred predviđenim bojama. Takođe, prozori i izlozi se mogu prelepljivati peskirnom PVC folijom koja delimično propušta svetlost. Prozorska grafika se radi na četiri vrste folije: One Way Vision (iznutra providna), PVC, Providna PVC, Peskirna.